Летот од Холандија до Македонија е 20 евра , а паркингот на аеродром 25 евра

Ако се задржите на еден од аеродромите во Македонија може да платите повеќе од еден лет до Холандија.

Во првите 10-20 минути на Аеродромите плаќате 500 денари , од 20 до 40 минути плаќате 1000 денари и од 40 до 60 минути ќе ве чини еден лет до Холандија 1500 денари , се над 1 час е чини 2000 денари.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ: (ФОТО) Босанец се слика покрај најлудите знаци на Балканот – Еве кој е во Македонија

Leave a Reply

Your email address will not be published.