КУПУВАМ ДВОСОБЕН СТАН ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Купувам двособен стан во Македонска Каменица. Доколку некој има потреба од продажба на двособен стан или познава некој што сака тоа да го направи, молам да ме побара на 071 817 252.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *