Кризниот штаб на општина Македонска Каменица упатува барање до правните субјекти за вклучување во борбата против Ковид – 19

Општина Македонска Каменица упати барање до правните субјекти за вклучување во борбата против Ковид – 19

 

Македонска Каменица, 26.03.2020 година – Општина Македонска Каменица ги известува правните субјекти дека на ден 20 март со почеток од 15:30 часот, се одржа состанок на Кризниот штаб на општина Македонска Каменица за спречување и ширење на заразата со вирусот Ковид – 19.

Во согласност со мерките и препораките на Влада на Република Северна
Македонија, на состанокот беа донесени неколку препораки и заклучоци. Текстот од известувањето упатено до сите правни субјекти на територијата на општина Македонска Каменица ви го пренесуваме во целост на следниов линк:

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ПРАВНИТЕ СУБЈЕКТИ ОД ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *