Кочани: Регионален натпревар во хорови

Регионален натпревар по хорови денеска се одржа во СОУ Љупчо Сантов од Кочани во кој се натпреваруваа девет училишта

„Од бодирањето кое се даваше на државен натпревар поминуваат хорот Никола Карев и мандолинскиот оркестар  и хорот Кирил и Методиј“ изјави Жаклина Стојкова Јорданова-претседател на училишни хорови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *