Кочани пак е топ тема. При бегање во полициски час, автомобил се удри во полициско возило

Во Кочани за време на полицискиот час откако е воведен во државата, полицијата има многу работа. Речиси и да нема ден кога нема интервенција. Вечерва пак се случи поголем инцидент.

На раскрсницата помеѓу улиците “Димитар Влахов” и “Стево Теодосиевски” се случи сообраќајна несреќа, откако автомобил со штипски регистарски таблици удри во службено полициско возило. Набрзо потоа на местото на несреќата дошла и Брзата помош, но засега нема детални информации за повредени.

ИЗВОР: pogled.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *