Кочани: Мајка пријавила сексуална злоупотреба врз нејзината 15-годишна ќерка

Мајка од Кочани во полицијата   пријавила сексуална злоупотреба врз нејзината 15 годишна керка. Според неа, 64 годишниот Т.Г.  ја превезувал нејзината  керка и притоа  ја допирал  на повеке места по телото. Девојчето  се вознемирило  и непристојноста на возрасниот маж ја раскажала на мајка си  која случајот веднаш го пријавила  а Т.Г. бил повикан на разговор:

„38 годишна жена во Кочани пријавила дека 64 годишно лице во неговото патничко возило голф во кој ја превезувал нејзината 15 годишна ќерка, ја допирал по телото. Лицето било пријавено во полиција  и против него ќе биде поднесена кривична пријава“ изјави Гордана Панајотова, портпарол на СВР – Штип

Иако случајот тој го негирал  полицијата  од Кочани  веке го документирала и ке бара начин да  ја дзнае вистината. Веднаш потоа  евентуално ке се одлучи за соодветна пријава .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *