Коронавирус во градинка во Делчево, изолирани тројца вработени и 12 деца

Коронавирус во градинка во Делчево, изолирани тројца вработени и 12 деца.

Целиот текст овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *