Кои се среќните добитници од денешната наградна игра на ЈП Камена Река?

Денес, во кругот на Ј.П “Камена река” во 12:00 часот беа извлечени среќните добитници во наградната игра за корисниците со редовно платена комуналната такса.

Годинава, најсреќни беа следниве корисници:

Прва наградаТЕЛЕВИЗОР   АТАНАСОВА ЉУБА (шифра 10312 ул.Рударска)

Втора награда – ПРАВОСМУКАЛКА   СТОЈАНОВСКИ ЦАНКО (шифра 30092 ул.Каменичка)

Трета награда – ШЕСТМЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА   ТЕОДОСИЕВ ВАНЧО, (шифра 10437 ул.Самоилова)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *