КИЦ „РОМАНСА“ ГО НОСИ НАЈБАРАНОТО И НАЈСМЕШНО СТЕНД АП ШОУ СО ОДЛИЧНИОТ ЖАРКО ЈОВАНОВИЌ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА

КИЦ „РОМАНСА“ ГО НОСИ НАЈБАРАНОТО И НАЈСМЕШНОТО СТЕНД АП ШОУ СО ОДЛИЧНИОТ ЖАРКО ЈОВАНОВИЌ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА

Еден од најдобрите и најполуларни комичари во Македонија, Жарко Јовановиќ со стенд ап шоуто „ Сам против сите“ доаѓа во Македонска Каменица. На покана од Културно информативниот центар „Романса“ ќе настапи во Домот на култура, на 22. Декември 2023 година, со почеток од 19:00 часот
Влезниците по цена од 150 денари, веќе се пуштени во продажба. Истите можете да ги набавите во Домот на култура, секој работен ден од 09:00 до 15:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *