Квалитетна и поволна монтажа на сите видови керамички плочки и подни цементни кошулици

Направете го вистинскиот избор за Вашиот дом!

Искусен мајстор врши поволна и квалитетна монтажа на сите видови керамички плочки на тераси, кујни, купатила, скали. Брзо и ефикасно поставување на цементна подна кошулица и останати подни подлоги.

Побарајте на телефон 075 820 682 и уверете се во врвниот квалитет и услуга.

 

(МедиаПоинт/Маркетинг)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *