Кај Крупиште приведени 13 мигранти од Авганистан

Вчера во близина на село Крупиште, општина Карбинци, во населбата Ванчо Прке, биле забележани, а потоа приведени 13 мигранти од Авганистан. Се работи на расчистување на случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *