Камени одрони удрија врз возило на патниот правец Македонска Каменица – Кочани (Фотогалерија)

Македонска Каменица, 23.01.2021 година – Како што може да се види на фотографиите испратени од минувачи по патниот правец Македонска Каменица – Кочани, станува збор за посериозна ситуација во која е причинета материјална штета на патничко возило.

Предупредувањето за внимателно возење и движење на овој патен правец останува во важност. Возете внимателно бидејќи влажното време и ниските температури се фактор плус за создавање на нови одрони кои значително го отежнуваат сообраќајот.

Фотогалерија од настанот:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.