Каменица САСА и Слога 1934 ќе одиграат контролен натпревар во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 31.07.2019 година – Денес, со почеток од 17:30 часот на градскиот стадион во Македонска Каменица, екипата на ФК Каменица – САСА ќе го одира својот втор контролен фудбалски натпревар против екипата на ФК Слога 1934 од Виница.

Каменичани на претходниот натпревар, исто така одигран пред домашна публика, успеаа да ремизираат против ФК Кит – Го од Пехчево со 1:1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *