Како изгледа кога ќе пукне подземна вововодна цевка

Кога работите ќе тргнат во погрешен правец, не е лесно да се предвиди крајот. Доказ за тоа е ова видео снимено во Киев, во момент кога ќе експлодира подземна цевка за вода и ќе настане хаос.

Во инцидентот за среќа нема повредени, но најмногу се оштетени автомобилите и зградите во близина на улицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *