И Бојко Борисов ја слуша „Корона чао“ (Видео)

Премиерот на Бугарија Бојко Борисов додека вози автомобил ја слуша песна “КОРОНА ЧАО”.

Голема благодарност до премиерот на Р Бугарија, Бојко Борисов кој тукушто испрати порака на заедништво и поддршка за нашата земја во борбата со овој вирус. Преку нашата песна “КОРОНА ЧАО” која спојува и носи оптимизам секаде.  Песната не знае за граници и јазици, велат Драган Спасов Дац и Александар Митевски.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *