ИСЧЕЗНА 47-ГОДИШНА ВИНИЧАНКА

Исчезна 47-годишната виничанка со иницијали С.М. Од дома, жената последен пат излегла на 13-ти септември и оттогаш на неа и се губи секоја трага и глас.

Откако обидите да ја пронајдат кај роднини и пријатели пропаднале, нејзиниот сопруг, 65-годишниот Љ.М. жената ја пријавил во полиција за исчезната. Од полицијата се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *