Исчезна 12 годишно девојче од Кочани

На 05.02.2024 во 15.45 часот во Полициската станица Кочани, социјална работничка во Центарот за социјални работи Кочани пријавила дека од домот на нејзиното згрижувачко семејство се оддалечила Ј.А.(12), која и претходно се оддалечувала и била пронаоѓана и враќана. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *