ОБНОВЕНО: Mарија Брзакова од Босилово уште не е пронајдена

28-годишната Марија Брзакова од Босилово е исчезната. Последниот пат кога била видена била облечена во тренерки, а мобилниот телефон и останал дома. Излезена е од дома на 18.01 2020 година во утринските часови и од тогаш и се губи секаква трага. Од нејзиното семејство велат дека таа не би го напуштила своето дете и бараат поголема помош за нејзино пронаоѓање.

Се замолуваат сите граѓани кои ќе ја видат или имат некое сознание да пријават во полиција или на телфонскиот број 070 447 338.

Marija Bosilovo Isceznata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *