ИНЗВОРЕДНА ИЗВЕДБА: ИЗЛЕЗЕ ВТОРИОТ ФАНТАСТИЧЕН ПО РЕД ,,SAX COVER”,SEÑORITA” НА ,, BAND REPLAY”(ВИДЕО)

Излезе вториот одличен по ред ,,sax cover” на ,, Band Replay”.

Претходно бендот го преработи хитот ,,Despacito” во изведба на Никола Велиновски Црни како гитара и Столе Коцев на саксофон. Овој пат го преработија светскиот хит ,,Señorita”.

Пред неколку месеци Риплеј снимија ново парче! Направија преработка на еден светски хит од легендарниот Bob Marley -,,Redemption Song’’, со македонски текст и нов аражман на песната.

Во тимот овој пат проектот го реализираа Мартин Мила за текст, Ангел Ќосев за аранжман и изведувачите Никола Велиновски Црни – гитара и вокал, Столе Коцев – Саксофон и Ивана Стојановска – Вокал. Песната беше насловена како ,,Небо сино’’ , која со сигурност навлезе далбоко во вас.

Ова е 3-та преработена песна покрај и 3-те авторски песни. Полека но сигурно до албум.

Слушнете и уживајте со хитот ,Señorita”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *