Изменет режим на сообраќај на патот Превалец – Македонска Каменица

Виадукт Трејд денеска ќе почне со изведување на градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат А3, патен правец Превалец-Македонска Каменица, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, информираат од АМСМ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *