Извлечени добитниците од Наградната игра на ЈП Камена Река за редовни плаќачи на услуги

Македонска Каменица, 26.02.2020 година – На 21. февруари се одржа наградната игра за редовни плаќачи на услугите од Ј.П ,,Камена Река” – Македонска Каменица. Во наградната игра учествуваа сите корисници кои ја имаат подмирено комуналната такса заклучно со месец Декември 2019 година и тоа најдоцна до 15.02.2020 година.

Добитници на наградите подготвени за редовните плаќачи се:


Прва награда – Телевизор: Љупчо Николовски
Втора награда – Електрична ската: Златан Николовски
Трета награда – Шестмесечна претплата: Станка Сапаловска

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.