ЗА СТЕРОИДИТЕ И КАКО ПОСЛЕ НИВ

Мајк Болкович ја објаснува неверојатната претпазливост со која треба да се пристапи кон користењето стероиди и, со колегите, нагласува дека не е само до тоа да се боцкаш, туку има многу во неброените оброци што треба да ги подготвуваш, редовното вежбање, внимавање на начинот на живот и слично.

Неговата пресметка е дека кога прави комплетен циклус (шема) билдер може да потроши од 2 до 5 илјади долари месечно на стероиди.

Она што Мајк исто така го нагласува е дека оди на проверки на доктор на секои 3 месеци, и дека е под постојан надзор.

Наспроти него, др. Каролина Месер објаснува дека има неброени последици што произлегуваат од користење стероиди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *