Затворен за сообраќај експресниот пат Штип-Кочани поради сообраќајна несреќа

Поради сообраќајна незгода, затворен е експресниот пат од Штип до Кочани, поточно од клучка Три Чешми до клучка Пробиштип.

Leave a Reply

Your email address will not be published.