Започна пријавувањето за огревно дрво во Македонска Каменица за грејната 2020/2021 година

Македонска Каменица, 18.02.2020 година – Шумското стопанство Голак ги известува сите заинтересирани граѓани од Македонска Каменица дека можат да започнат со пријавување за огревно дрво за грејната 2020/2021 година од 18.02.2020година до 31.03.2020 година. Овозможено е плаќање во готово и на рати. Пријавувањето се врши директно во просториите на шумското стопанство во Македонска Каменица (Цинкара). Заинтересираните граѓани можат да добијат повеќе информации на телефонскиот број +389 071/206-898

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *