Започна пријавувањето за затвореното градско шаховско првенство на Македонска Каменица

Шаховскиот клуб Каменица Саса, објави повик за пријавување на шахисти кои ќе учествуваат на затвореното првенство на Македонска Каменица во машка и женска конкуренција, за сениори и младинци.

 

 

– Пријавувањето за затвореното градско првенство ќе трае до 25. Ноември, истото може да се изврши во просториите на клубот и кај претседателот Лазо Стаменковски, – истакнаа од Шаховскиот клуб

Натпреварите започнуваат од 01. Декември 2023 година, со почеток од 17.00 часот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *