Запален автомобил го блокираше патот Облешево – Кочани

Запален автомобил го блокираше патот Облешево – Кочани

Запален автомобил го блокираше патот Облешево – Кочани

 

Запален автомобил го блокираше патот Облешево – Кочани. Возилото се запалило во движење и вистинска среќа е што нема серизоно повредени во инцидентот. Патниците успеале  веднаш да го напуштат и да се оддалечат од огнот, а брзата интервенција на пожарникариуте спречи поголем проблем, на еден од најфреквентните патишта на истокот.

Засега нема сознанија за тоа што е причина за палењето на возилото, но веројатно с еработи за спој на инсталацијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.