Запален автомобил во Кочани

Запален автомобил во Кочани. 46-годишниот Ј.А. ноќеска пријавил дека возилото „Мерцедес“, сопственост на неговиот брат кој живее во Германија било запалено. На лице место интервенирала и кочанската противпожарна единица, а полицијата работи на целосно расчистување на слчајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *