ЕД “Здравец” организираше едукативна екоработилница за млади екологисти од Македонска Каменица

Македонска Каменица,08.03.2020 година – Денес во организација на ЕД”Здравец 2002″ од Македонска Каменица се одржа работилница на тема „Следење на Климатски Политики – Работилница Источен регион“. Работилницата беше водена од страна на екологистите “Еко Правда”.

ЕД “Здравец 2002” продолжува со едукативните предавања и практично показни вежби за кои покажуваат интерес и учествуваат во нив десетици ученици и млади од Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *