Единствено во „ГО-ПЛАСТ КАРАМАН“ купувате квалитет за вашиот дом

„ГО-ПЛАСТ КАРАМАН“ – Македонска Каменица, е семејна фирма која веќе две децении успешно работи со клинети од целиот источен регион на Македонија (Македонска Каменица, Штип, Кочани, Виница, Делчево, Берово и пошироко). Нивна специјалност е ПВЦ и АЛУ столаријата која ја нудат со врвен квалитет и професионален пристап кон работата. Скоро две децении нивните ПВЦ прозорци и врати благодарение на одличните перформанси даваат повеќестрани предности во однос на останатите и слични производители. Сите ПВЦ и АЛУ производи од „ГО-ПЛАСТ КАРАМАН“ почнувајќи од одличната топлотна и звучна изолација, преку елегантните дизајнерски решенија и едноставниот начин на одржување, можат целосно да се прилагодат кон вашите потреби и вкус. Нивниот стручен тим врши мерење на лице место, потоа ваше е да одберете еден од многуте понудени модели од профили, рамки и стакло, за на крај со брза и професионална монтажа да добиете столарија која идеално се вклопува во вашиот дом или деловен објект. Нивните дела во најголемиот број домаќинства во регионот говорат за нивниот квалитет и професионалност во работата. Нам ни станува само, како резултат на долгогодишното искуство, да кажеме дека главни одлики на ГО-ПЛАСТ КАРАМАН, како фирма на повеќедецениски фамилијарен занает, покрај професионалноста кон работата, беспрекорниот однос кон клиентите, врвниот квалитетот што го нудат, е и еднормно ниската цена на нивните производи, како и постојаната можност за прилагодување кон начинот на плаќање и вашите потреби и барања.

Да напоменеме само дел од широката палета производи од „ГО-ПЛАСТ КАРАМАН“, започнувајќи од огромниот асортиман на ПВЦ и АЛУ врати (внатрешни, влезни, балконски, гаражни и изложбени…) и разните модели на прозорци, произведени од најквалитетни 5 до 9 коморни профили. Тука се и нивните бројните модели од ПВЦ и АЛУ ролетни, потоа функционалните и модерни Вариолајт и Венецијанер ролетни, како и ултра популарните „Зебра“ ролетни. Поголемиот дел од нивните производи можете да погледнете на лице место во просториите на ГО-ПЛАСТ КАРАМАН или тука.

Од понеделник до сабота во текот на работниот ден можете да ги најдете доколку појдете директно во нивните работни простории, кои се наоѓаат веднаш на влезот во Македонска Каменица (Машинска) или на телефоните за контакт во било кое време и ден од неделата 070/738 148 и 078/434 988.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *