ЕВКА-КАМ бара ОПШТ РАБОТНИК

Фирмата  ЕВКА-КАМ од Македонска Каменица бара ОПШТ РАБОТНИК. Лицето треба да биде од машки пол, до 29 години и не е потребно искуство за оваа работна позиција.

Платата и другите услови поврзани со работата ќе бидат утврдени директно во продажниот салон на ЕВКА-КАМ или на телофонскиот број 078 318 886.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *