Еве за колку се намалуваат малопродажните цени на дизелот и бензините

Бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 поевтинуваат за 1,50 ден/лит и со тоа малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 84,50 ден/лит, додека малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 86,50 ден/литар.

Малопродажните цени на ЕУРОДИЗЕЛ се намалуваат за 0,50 ден/литар, и со тоа малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ изнесува 74,00 ден/литар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *