Д-Фестивалските велосипедисти од Каменица тргнаа во авантура

Д-Фестивалските велосипедисти од Македонска Каменица тргнаа во авантура. Тие веќе пристигнаа во Берово, од каде со своите велосипеди ќе продолжат кон Дојран, а нивна цел е да стигнат на годинашното издание на Д Фестивал. Урбаната музика на SIGMARoger SanchezGoldieDubioza kolektivDub PistolsFoltinThe Toy Dolls – OfficialЧиста ОколинаLollobrigidaConquering LionHladno pivo (official)Sethstat Jazz & Mirko Popov им беа доволна причина да тргнат на пат, а од организаторот на фестивалот им е ветено пријатно изненадување. 

kamenica.mk ќе продолжи да ги следи на нивниот пат и секако да го промовира Д Фестивал како еден од најурбаните настани во државата. 13662454_10206718623668163_49053155_o

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *