ДЕ ПЛАСТ МОНТ ДОНИРАШЕ ЗА ЦРКВА ВО КАМЕНИЦА

Фирмата Де Пласт Монт продолжува се реализација на проекти од широко општествено значење. По донациите и спонзорствата во спортот, односно за КК Баскет Кам и ЖФК Каменица Саса, оваа компанија донираше столарија за црквата „Свети Пророк Илија“ во Македонска Каменица.

Од Де Пласт Монт најавуваат уште поголема ангажираност кон локалната заедница, а во тек е и изградбата на новиот производствен погон каде што ќе има и нови вработувања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *