„Де Пласт Монт“ – вистинки партнер со европски квалитет на PVC столарија за вашиот дом

„Де Пласт Монт“ – вистинки партнер со европски квалитет на PVC столарија за вашиот дом

 

„Де Пласт Монт“ е компанија од Македонска Каменица, основана децении наназад со основна дејност производство на столарија од ПВЦ материјали.

Благодарение на постојаното вложување во нови капацитети со врвна опрема, машини и соработка со водечките производители на PVC профили, „Де Пласт Монт“ го прошири својот асортиман и нуди врвен квалитет на изработена столарија за Вашиот дом.

Покрај воведувањето на комплетно автоматизирана линија и примената на современ софтвер за контрола на квалитетот при призводството, „Де Пласт Монт“ започна со монтажа на своите производи во повеќе градови од државата.


Основна цел на компанијата е да овозможи европски квалитет и стандарди на квалитет за цени кои може да си ги доволат купувачите во регионот и пошироко.

Со изградбата на новиот производствен погон, „Де Пласт Монт“ значително го зголеми и квалитетот и квантитетот на производи со што, прераснува во успешна приказа и во една од водечките компании за производство на столарија во Источна Македонија.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *