Детската градинка “Бамби” и библиотеката “Крсте Петков Мисирков” со заедничка активност за одбележување на Месецот на книгата (Фотогалерија)

Детската градинка “Бамби” и библиотеката “Крсте Петков Мисирков” го одбележаа Месецот на книгата

– Започнавме со спроведување на активности за одбележување на Месецот на книгата. Денеска, заедно со дечињата, работевме сликање на корица од омилената сказна, – стои во објавата на социјалните мрежи од ЈОУДГ “Бамби” Македонска Каменица

 

 

Исто така, вработените во библиотеката “Крсте Петков Мисирков” во Македонска Каменица, која работи во склоп на ЈЛБ “Илинден” – Делчево, донираа книги за збогатување на библиотечниот фонд во нашата градинка. Упатуваме благодарност до библиотеката ,, Крсте Петков Мисирков” во Македонска Каменица за соработката и обезбедената донација на книги, – додаваат од ЈОУДГ “Бамби”

За пристап кон целиот текст и фотогалеријата од настанот кликнете ОВДЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.