Делчевско – каменичката епархија го соопшти распоредот на богослужби на Епископот г. Марко за месец март 2024 година

Делчевско – каменичката епархија го соопшти распоредот на богослужби на Епископот г. Марко за месец март 2024 година.

Според објавениот распоред Епископот на делчевско – каменичката епархија во нашата црква “Успение на Пресвета Богородица” ќе чиноначалствува со богослужбите на 10. Март 2024 година, во недела. Подоцна на 24. Март во март и 29. Март во петок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *