Девојчињата на „Баскет Кам“ го победија „Бал фор Лајф’

Девојчињата на КК „Баскет Кам“, генерација М-16, ги победија кумановските врснички од тимот на „Бал фор лајф“. Тие победија убедливо, со конечен резултат 28 : 79. Најдобри во екипата на КК „Баскет Кам“ беа: Стефанија Георгиева со 17 поени, Стефани Колева, исто така постигна 17 поени, а Евгенија Пауновска додаде 12 поени.
Женската екипа на „Баскет Кам“ сеуште е во врвот на табелата и во тесна борба за еден од медалите.
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *