Девојката со “џоинтот” објави ново видео со прашање: Дома дозволено ли е? (Видео)

Скопјанката Моника Ристеска, објави ново видео како пуши марихуана, но сега видеото е снимено во нејзиниот дом.

Во него таа прашува: „Дома дозволено е?“.

Девојката во четвртокот објави видео како пуши марихуана по скопските улици, а во петокот беше приведена во Градскиот парк во Скопје на информативен разговор. Таа се претставува голем поборник за легализација на марихуана и постојано објавува видеа и материјали за канабисот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *