Градоначалничката Стаменкова најави градежна офанзива за реализација на повеќе значајни проекти

Македонска Каменица, 10.03.2021 година – На почетокот од новата градежна сезона, градоначалничката на општина Македонска Каменица преку видео обраќање најави реализација на редица инфраструктурни проекти со огромно значење за граѓаните и заедницата.

Видео обраќањето би го пренесуваме во целост:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *