ГОРИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА

Чад излегува од зградата на Министерството за правда. Во моментов пожарникари се обидуваат да го локализираат огнот. Повеќе информации наскоро.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *