Гори автобус на автопатот Скопје – Штип

Гори автобус на автопатот Скопје – Штип, објави Телевизија Вис.

Засега нема информации за дали во несреќата има повредени лица и која била причината за палење на автобусот.

Повеќе информации наскоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *