Вчера беше прикажана претставата „Љубовен маратон“

Синоќа, во „Домот на култура“ во Македонска Каменица беше прикажана театарската претстава „Љубовен маратон“ на театорот при НУЦК „Ацо Шопов“ од Штип.

Претставата е комедија од Нил Сајмон, во режија на Никола Ристов, а настапија Виктор Арев, Ангелка Нашкова, Марија Минчева, Елена Шорова и др. Организатор на настанот беше КИЦ „Романса“, со поддршка од општина Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *