Времето денеска, сончево и многу топло

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло. Според податоците од УХМР, температурите ќе се движат од 17 до 39 степени. Слично време ќе има и во Македонска Каменица, со температира до 36 степени. УВ индексот ќе ја достигне вредноста 9!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *