Во Македонска Каменица денес гласаат 25 пријавени болни и изнемоштени лица

Во Македонска Каменица денес во рамки на Претседателските избори гласаат вкупно 25 болни и изнемоштени лица.
Како што информираше Сања Митревска, претседател на ОИК, гласањето исто така се одвива без никакви проблеми.
-Во М.Каменица на вкупно 25 болни и изнемоштени лица им беше уважена пријавата за гласање во домашни услови. Членовите на избирачкиот одбор кои го спроведуваат гласањето за оваа категорија граѓани, велат дека гласањето се одвива во најдобар ред, информира Митревска.
Во Македонска Каменица утре на 17 избирачки места ќе гласаат 6.619 граѓани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *