ВО ЖИВО: Прва дебата на кандидатите за Претседател

Блерим Река, Гордана Силјановска Давкова, Стево Пендаровски, очи во очи на Телевизија Телма во првата претседателска дебата.

Гледајте го првото соочување на аргументите на тројцата претседателски кандидати на Телма со Сања Васиќ.

Следете ја дебатата на следниот линк:

https://www.facebook.com/TVTelma/videos/334917304047177/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *