(ВО ЖИВО) Прашања и одговори: „Сѐ за коронавирусот“ со Филипче, Караџовски и Микиќ

Прашања и одговори: Сѐ за коронавирусот“, со министерот за здравство Венко Филипче, заменикот министер за здравство, д-р Арменд Арслани и епидемиолозите од Институтот за јавно здравје д-р Жарко Караџовски и д-р Владимир Микиќ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *