ВО ЖИВО од Струмица: Гори трговскиот центар Глобал

Гори големиот трговски центар во Струмица „Глобал“. На терен се екипи на територијалната противпожарна единица. Зафатени се голем број на дуќани од првиот кат.

Засега нема информации за евентуално повредени лица а не се знае ниту причината која го предизвикала пожарот.

🔴 ВО ЖИВО ОД СТРУМИЦА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *