ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Одрони на патот Македонска Каменица – Рудник Саса

Македонска Каменица, 09.01.2021 година – Предупредување до возачите за поголеми камени одрони на коловозот од регионалниот пат Македонска Каменица – Рудник Саса.

Дежурните екипи на Јавните претпријатија “Македонија Пат”, “Камена Река” и екипа од “Ескаватори” како изведувач на градежните работи за целосна реконструкција на овој патен правец, веќе се на терен и работат на отстранување на материјалот кој го попречува нормалното одвивање на сообраќајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *