ВМРО ДПМНЕ и СДСМ ги објавија Советничките листи во Каменица. Чија е подобра?

ВМРО ДПМНЕ и СДСМ ги објавија листите со кандидати за новиот Совет на ЕЛС Македонска Каменица. Инаку, каменичкиот Совет брои вкупно 11 члена, што значи дека единаесет нови советници ќе ги бранат интересите на локалните жители.

Без да зазема став по ова прашање, kamenica.mk ги прашува граѓаните – Чија советничка листа е подобра?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *