Висока победа на ЖФК Каменица САСА во Радовиш

ЖФК Каменица САСА денес во Радовиш против ЖФК Плачковица одигра пријателски натпревар, во кој славеше со високи 1:6
За екипата на каменичанки во листата на стрелци се запишаа:
Николовска Вероника; Дајана Ристовска; Мила Талевска; Анастасија Маринковска и Тара Димитровска.

Екипата на ЖФК Каменица САСА им изразува благодарност на составот и управата од домашната екипа за професионалниот пречек и им посакува успешна сезона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *